Main Privacy Policy DMCA Contacts
» » Sleepy Sleepers - Näitä Polkuja Tallaan / Et Voi Tulla Rajan Taa

Sleepy Sleepers - Näitä Polkuja Tallaan / Et Voi Tulla Rajan Taa album download

Sleepy Sleepers - Näitä Polkuja Tallaan / Et Voi Tulla Rajan Taa album download
Performer: Sleepy Sleepers
Title: Näitä Polkuja Tallaan / Et Voi Tulla Rajan Taa
Released: 1988
MP3 album szie: 1278 mb
FLAC album size: 1837 mb

Lyrics to "Näitä Polkuja Tallaan" song by Ensiferum: Mä näita polkuja tallaan kai viimeiseen asti jos sä rakkaani seisot mun vierelläin näilta poluilta . .Ei näitä juuria irroita myrskyt ei meitä kaada elämän tyrskyt me voimme lapsille jokatin antaa mitä kaupungin lapset ei saa. jos kuulee sydäntään, se sanoo - tänne jää et maailmalta onneas voi löytää se on niin lähellä, kun sen vain huomaa, eikä kurkoita merien taa. mä näita polkuja tallaan kai viimeiseen asti jos sä rakkaani seisot mun vierelläin näilta poluilta löytyy se viimeinen rasti jonne yhdessä kuljemme ystäväin.

Tracklist: 1. Kaiken Takana On Nainen, 2. Näitä Polkuja Tallaan, 3. Hei Hei, 4. Pidä Itsestäsi Huolta, 5. Et Voi Tulla Rajan Taa, 6. Kissankultaa, 7. Mä Joka Päivä Töitä Teen, 8. Ei Homma Pelaa, 9. Missä Sitä Ollaan Oltu, 10. Äiti. More albums from Sleepy Sleepers: Takaisin Karjalaan by Sleepy Sleepers. Metsäratio by Sleepy Sleepers. Livet I Bordell by Sleepy Sleepers. Sings Elvis by Sleepy Sleepers. Levyraati by Sleepy Sleepers. In The Rio by Sleepy Sleepers. Voikkaa Ja Huikkaa by Sleepy Sleepers.

Näitä Polkuja Tallaan. Et Voi Tulla Rajan Taa. M & T Production 1981. Contributed by kreegah (17,597. Report wrong information or missing video. Songs that sampled Matti Ja Teppo's Näitä Polkuja Tallaan: Ny Rillataan Viimeiseen Asti by Samppa Linna feat.

Näitä Polkuja Tallaan by Sleepy Sleepers (1987). was covered in. Et Voi Tulla Rajan Taa by Sleepy Sleepers (1987).

Et voi tulla rajan taa by Matti & Teppo is part of the album "Näitä polkuja tallaan". Tags: Et voi tulla rajan taa free lyrics, Download lyrics, youtube video of Et voi tulla rajan taa. Send "Et voi tulla rajan taa" Ringtone to your Cell. Lyrics of Et voi tulla rajan taa. Et voi tulla rajan taa Lyrics are the property of the respective artists, writers and labels. These lyrics are provided for eduacational purposes only.

Artists Sleepy Sleepers Sings Matti ja Teppo. Sings Matti ja Teppo Sleepy Sleepers. Sings Matti ja Teppo. This album has an average beat per minute of 112 BPM (slowest/fastest tempos: 107/117 BPM). See its BPM profile at the bottom of the page. Tracklist Sings Matti ja Teppo. Näitä polkuja tallaan. 3'51. Album starts at 117BPM, ends at BPM (-117), with tempos within the -BPM range. Try refreshing the page if dots are missing). Recent albums by Sleepy Sleepers. Eurowiisut terveisiä perseestä.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Sleepy Sleepers Et Voi Tulla Rajan Taa. Diagram Slider. Arja Saijonmaa - Tänään En Voi Luokse Tulla (Partisaanivalssi) - 1983. Sleepy Sleepers - Ei oo kioskilla nakkeja.

Et Voi Tulla Rajan Taa. B1. Kissankultaa. B2. Mä Joka Päivä Töitä Teen. Sings Matti Ja Teppo ‎(CD, Album). Sings Matti Ja Teppo ‎(CD, Album, RE).

Album by Sleepy Sleepers. Kaiken takana on nainen. Hei hei. Pidä itsestäsi huolta. Missä sitä ollaan oltu.

Tracklist

A1 Näitä Polkuja Tallaan
B1 Et Voi Tulla Rajan Taa